perjantai 1. joulukuuta 2017

LUOTTOLISTALLE






Heippati! Kirjoittelinkin tuossa hetki sitten, että olen tutustunut myös Lushin parfyymivalikoimaan ja testiin valikoitui Sikkim Girls. Olen tykännyt tästä tuoksusta tooooodella paljon ja sanoisin että siitä tuli ehdottomasti uusi signature-tuoksuni, jos näin itse voi sanoa!

Barcelonassa ollessamme törmäsinkin jo uudistuneisiin parfyymipulloihin, jotka tällöin eivät vielä olleet suomessa lanseerattu ja ihmettelinkin putelien muuttunutta ulkonäköä. Eipä kulunut aikaakaan kotiin palaamisen jälkeen, kun meiliin kilahti postia uudistuneesta parfyymivalikoimasta. Onnekseni Sikkim Girls löytyy edelleen valikoimasta, mutta uusia parfyymeja oli tullut useampia! 

Kun pääsin näitä uutukaisia tuoksuttelemaan, omaksi suosikseni näistä valikoitui ehdottomasti Cardamom Coffee (ylläri). Tuoksusta tulee itselleni vahvasti mieleen joulu. Tämä tuoksu on muutenkin jotenkin ihanan lämmin ja mausteinen ja juuri sellainen pikkuisen mystinen. Nestemäis parfyymeja löytyy nykyään kahta kokoa 30ml ja 100ml, näiden lisäksi kiinteä parfyymi sekä hauskat saippuakortit. Saippuakortit olikin itselle aivan uusi tuttavuus ja näppärä tapa esimerkisi kokeilla onko tuoksu kiva tai vaikka antaa tälläinen kortti lahjaksi! Pitää kyllä vielä ehdottomasti tälläistä testata!






Vaikka olen vannoutunut Elbow Greasen käyttäjä on se saanut rinnalleen supervoiteen eli ULTRABALMIN! Elbow Grease sopii paremmin vartalolle, mutta Ultrabalmia ostin lähinnä huulirasvaksi, mutta onpa sitä muuallekkin vartaloon tullut laitettua. Olen käyttänyt aiemmin huulilla Hurraaw:n tiettyä putkiloa, mutta tätäpä ei löytynyt enää mistään, joten päätin taasen kääntyä Lushin puoleen. Ultrabalm valikoitui käyttöön lähinnä sen takia, että kaipasin vaihteeksi ihan hajutonta ja mautonta tuotetta huulille. Nimensä mukaisesti ja käytössä todettu; ALL PURPOSE BALM. Tuote on myös täydellinen siitä että siinä on käytetty tasan KOLMEA ainesosaa; luomujojobaöljyä, kandelillavahaa ja ruusuvahaa, eikä siis myöskään sisällä säilöntäaineita.






Viimeisempänä esittelyyn pääsee Shades Of Gold Frankincence & Myrrh kimallepala*. Tämä tuote on jotain täysin poikkeuksellista meikkipussissani, mutta välillä pitää hypätä pois omalta mukavuusalueelta. :D Eli kuten sanotaan - glitter kuuluu juhlaan, päätin omalta osalta toteuttaa tämän meikillä (so not me). Tässä pakkauksettomassa kimallepalassa on kolmea eri kullansävyä, joita voi käyttää esimerkiksi huulilla, silmämeikissä ja iholla yleensä. Omasta mielestäni palaa oli helpoin käyttää siitä suoraan levittämällä tai ottamalla sitä ensin sormeen ja sitten levittämällä silmämeikisi. Pala on mukavan pigmenttinen ja sillä saa loihdittua kyllä vaikka minkälaisen meikin.. itse vielä harjoittelen! Palaa tulee varmasti enimmäkseen käytettyä juhlaan, mutta arjessa highlighterina. SOGF&M* on joulun limited edition tuote ja palan kimalle on tehty merilevästä, eikä muovista!





//E 





*tuote saatu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti