maanantai 20. marraskuuta 2017

IHANA JOULUKAKTUS JA BUCHE DE NOEL







Olin jo melkein luopunut toivosta, kun olin koko kesän ja alkusyksyn seurannut kukkalaudalla notkuvan joulukaktuksen meininkiä. Mikä hitto sitä vaivaa, kastelenko liikaa vai liian vähän, onko tää nyt oikea huone tälle kamulle? Meillä kasvit pyörivät rundia ympäri taloa, jotta jokaiselle löytyy se miellyttävin paikka, ei oo muuten helppojuttu tämä. Tästäpä voisin kirjoitella sanasen joskus enemmänkin. 

Päätin kuitenkin antaa vielä yhden mahdollisuuden ja vaihdoin kaktukseen mullat ja purkin, sekä istutin kylkeen yksittäsen "oksan" samaa kaktusta toisesta purkista. Jo muutaman viikon kuluttua huomasin selkeitä elpymisen merkkejä ja voihan riemua, kun vielä viikkoja myöhemmin huomasin että sehän on oikein alkanut puskea kukkaa!

Nyt kaktus saa luvan olla kunniapaikalla meidän keittiön pöydällä, sillä haluan nauttia näistä kukista mahdollisimman paljon ja pitkään. Yksittäinen oksanen näyttää myös elonmerkkejä ja sieltäpä taitaa pukata ihan eriväristä kukkaa esiin, tätä odotellessa! <3







Mutta kukkajutuista toiseen lempparijuttuuni eli Lushin tuotteisiin! <3 Lokakuussa Lush lanseerasi JOULUTUOTTEET ja näitä olin jo odottanut kuin kuuta nousevaa! Sain myös kutsun tuotteiden lanseeraustilaisuuteen, mutta olimme juuri silloin reissussa Barcelonassa ja harmittaa tosi tosi paljon, että en päässyt paikalle. Olen kuitenkin jo päässyt tutustumaan näihin upeisiin joulutuotteisiin, kun Lush päätti lähettää muutamia juttuja testiin, sekä olen kerennyt piipahtaa myös myymälässä

Tänä vuonna Lushin joulun sesonkituotteet eivät sisällä ollenkaan synteettisiä säilöntäaineita, ovat täysin vegaanisia ja kaikille nestemmäisille tuotteille on tehty kiinteä pakkaukseton vaihtoehto. ITKEN ONNESTA! Joulutuotteet ovat myös suurinosa limited edition, joten jos jotakin halajaa, sopii toimia ripeään! :)








Olen pessyt kasvoni nyt aamuin illoin kasvoille tarkoitetulla Coalface palalla ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen. Palaa on tällähetkellä noin puolet jäljellä, joten TODELLA riittoisasta tuotteesta on kyse, kuten muutkin Lushin palasaippuat. Lushin joulutervehdyksen mukana saapui ihan uusi tuttavuus Buche De Noel* kasvojenpuhdistussavi. Kun avasin purkin tiesin rakastavani tätä tuotetta heti! Se tuoksuu mielestäni aivan muovailuvahalle ja itsehän tykkään juuri (jopa todella) oudoista tuoksuista, kuten vaikka muovailuvahasta. 


Buche De Noel on tarkoitettu kasvojen puhdistamiseen, ei niinkään meikin. Siksi olenkin käyttänyt sitä aamuisin, koska tällöin meikkiä ei kasvoilla ole. Toki välillä iltaisinkin, sillä meikällä noita meikittömiäpäivä on melko usein. Tuotteessa on pienesti kuoriva efekti ja sitä ei tarvitse kuin mini-nökäreen koko kasvojen puhdistamiseen. Pesun yhteydessä tuoksu hieman muutuu mausteisemmaksi ja karpalontuoksuiseksi, mutta se ei haittaa yhtään. Myöskin saatesanat; "heleyttävä, ravitseva, talvi-ihon hemmotteluun, kirkastamaan ja kuorimaan, kosteuttamaan ja suojaamaan viimaa vastaan" saivat itseni miettimään minkä JUMALTENLAHJAN olen jälleen käsiini saanut (tähän se halleluja-käsihymiö). Ja koska kyseessä on tuoretuote on se VALMISTETTU KÄSITYÖNÄ SUOMESSA!







Iho jää pesun jälkeen ihanan pehmeäksi, kosteutetuksi ja kirkkaan näköseksi, eikä välttämättä tarvitsisi laittaa kosteusvoidetta (Magical Moringaa) ollenkaan. Nyt vielä pärjää ilman, mutta kun pakkaset alkaa paukkumaan kunnolla, uskon että olen siihen valmis uudella talvicombollani! Täältä kiittää ja kuittaa TAAS JÄLLEEN ERITTÄIN TYYTYVÄINEN Lush-lover ;)




//E




*tuote saatu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti