tiistai 26. syyskuuta 2017

NYT KÄSILLÄ






Syksyn (ja talven) tullen alkaa ihoni kiristelemään kuivuuttaan taasen oikein inhottavasti. Kesällä saa olla melko rauhassa, mutta kyllä käsiä ja varsinkin sääriä saa olla rasvailemassa vuoden ympäri. Tulevaa talvea ja orastavaa syksyä ajatellen päätin ottaa tehokeinot ja ennaltaehkäisyn käyttöön jo nyt! LUSHin tuotteilla taas tietysti mennään, olenhan nykyään vannoutunut käyttäjä henkeen ja vereen! :)








Olive Tree- gourmetsaippua

Saippuan sisältämä vahvistava oliiviöljy on tuotettu kestävästi Palestiinassa Marda Permaculture -tilalla. Erittäin laadukas oliiviöljy tekee ihosta sekä puhtaan, että pehmeän ja vaikuttaa positiivisesti öljyn valmistajaan, joka noudattaa permakulttuurin periaatteita.

Ylelliset gourmetsaippuat valmistetaan räätälöidysti ja pienissä erissä käyttäen uutta tekniikkaa, jolla voidaan luoda saippuapohja, joka ei sisällä lainkaan palmuöljyä tai petrokemian tuotteita. Jokainen gourmetsaippua sisältää hienoja kasviöljyjä, joiden tuottaminen edistää alueen kestävää kehitystä. Koostumukseltaan saippuat ovat pehmoisen kiinteitä. Tuote on vegaaninen.


Loppukesästä Lushille oli saapunut uusia saippuoita ja vieläpä  gourmet- sellaisia! En jotenkaan ollut edes ajatellut että olisi järkevää ottaa käyttöön sellainen saippua, joka samalla suojaa ja hoitaa käsien ihoa, kun niitä pesee. Mutta onneksi Lushilaiset tästä fiksusti minulle vinkkasivat, joten elämään saatiin taas lisää helpotusta! Tällä kertaa matkaan valikoitui Olive Tree- gourmetsaippua, vaikka en itse ole yhtään oliviia eläessäni syönyt. :D Toinen vaihtoehto gourmetsaippuoissa oli Ro`s Argan. Olive Tree huumasi erikoisen omituisella "vihreällä" tuoksullaan ja syötävän herkullisella ulkonäöllään, vaikka olisin kyllä voinut yhtä hyvin ottaa Ro`s Arganinkin! Käsien pesun jälkeen iholle jää jännä "kalvo" ja tuntuu kuin olisi juuri pessyt kädet nestemäisellä käsivoiteella. :D Tuoksu jää kevysti käsiin ja kädet ovat puhtaat, mutta eivät kuitenkaan yhtään rasvaisen oloiset. Kädet kannattaa kuivata taputellen, eikä hangata pyyhkeeseen, sillä näin ei myös hinkkaa tätä "kalvoa" pois. :)







Elbow Grease

Sipaise hieman Elbow Greasea kaikkialle, missä kaivataan cupuacu- ja murumuruvoin kosteuttavaa voimaa. Voide suunniteltiin alunperin kyynärpäille, mutta se on niin tehokasta, että suosittelemme sitä ihan kaikkialle. Jos sinulla on tatuointeja, kokeile Elbow Greasea kirkastamaan niiden värejä. Tuoksu tuo piristystä päivään nerolin, ylang ylangin ja appelsiininkukan voimin.



Elbow Greasen ostin oikeastaan hetken mielijohteesta (jota harvemmin harrastan) ja sen huumaavan tuoksun perusteella, jonka luokittelisin tämän hetken TOP 1 hajuksi ever!!! Välttämätöntä tarvetta tuotteelle ei siis olisi ollut, mutta nyt en voisi kuvitella eläväni ilman! Kokeilin tuotetta myymälässä (tietysti) ja olin myyty heti, koska voide on ihan uskomattoman kosteuttava ja kuivui nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi ja kirkkaan? näköiseksi. Voide on siis kiinteässä olomuodossa pötkössä, mutta kun sitä levittää iholle se sulaa lämmöstä ja levittyy todella ihanasti! Ostin tämän jo alkukeväästä, jolloin käteni olivat rutikuivat kylmyydestä ja käsien pesemisestä. Elbow Grease on täydellisen hyvä käsivoide, joka kulkee pienen koon ansiosta aina näppärästi mukana. Tuotteena tämä on superriittoisa, mutta meikähän on lätrännyt tästä jo melkein puolet ja käyttänyt tätä hajuvetenäkin. :D Ja kesällä kun iho oli hieman ruskettunut, korosti voide kivasti rusketusta, joten levitin sitä välillä ihan koko vartaloon! Eli sanotaanko näin, että käytän kyllä vanhat rasvat loppuun, mutta tätä en vaihda enää IKINÄ!





//E






(Lainanut tekstit Lush)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti